Priče

Volim te

Ne znam da li te volim više dok smo budni ili kad legnemo da spavamo! Dok smo budni, mene uveseli svaki delić tvoje energije koju nesebično deliš sa svima. Kada sam nervozna, pa se iznerviraš jer svim silama pokušavaš da me oraspoložiš, a ja ti tupavo to ne dozvoljavam.

Volim te kad me pitaš da isplaniram dan, koji je tebi dopola popunjen, kao da imaš sve vreme ovog sveta da mi pokloniš, jer to zapravo i želiš da mi ponudiš. Simpatičan si kad se ljutiš, ali si najlepši kada se smeješ i kada misliš da si duhovit sa šalama koje me nikada ne bi nasmejale da ih bilo ko drugi ispriča.

Volim kada mi priđeš dok buncam od bolova i temperature i govoriš nasmejan i srećan da ćeš brinuti o meni celu noć, i buditi me i proveravati kako mi je, iako znam da ću alarm za lek čuti ja.

Volim kada šetamo Reksa i govorimo kako jedva čekamo odmor i more. Volim tvoje nespretne odgovore na moja glupa pitanja.

Volim tvoje mlataranje glavom dok okidaš žice na gitari. Volim i to okidanje žica, kada se opustiš i sviraš kao da to voliš najviše na svetu, a da sam ja publika koja je popunila koncertna sedišta.

A onda dok spavamo! Kad zagrljeni zaspimo, i cele noći spavamo na krevetu za jednog čoveka, kao da je najveći francuski krevet na svetu. I nikada ništa ne boli ujutru, i svaki put je to najudobnije spavanje.

Volim kada se probudim u toku noći, a ti me stegneš jako i poljubiš u teme. Ono što najmanje volim je hrkanje, ali mi je i ono drago, kada ti pospanim i nejasnim glasom kažem: „Okreni se na stomak!“, i ti se okreneš, iako spavaš.

Volim kada ti siđem s ruke, a ti otvoriš oči kažeš: „Pa, uopšte se nismo grlili! Dođi!“ i zaspiš.

Volim kada zaspim na podu pored Reksa, a ti mi priđeš i španeš mi na uvo da me voliš najviše na svetu, pa ti razvučem osmeh kada ti posle dva sata kažem da sam te čula i da i ja tebe isto toliko volim.

Volim i kada mi promuklim glasom, dok se smeštam kraj tebe koji uveliko spava, govoriš sa pola snage: „Za..li me!“ (Prevedeno na jezik budnih-zagrli me)!

Volim i to što je lako i divno tebe voleti!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s