Priče

U tvom zagrljaju

Znala sam da je lako voleti i da je ljubav lepa! Znala sam da lažu kada su govorili da ljubav boli, da je ljubav slepa. Verovatno su u pravu za to da je prolazna, ali bih volela da im i tu dokažemo da greše.

Pojavio si se slučajno, neplanirano, ništa nije nagoveštavalo ljubav o kojoj bih pisala jednog dana. Borila sam se protiv tebe i nas, plašila se i bila nepoverljiva. Kao maljem, srušio si zid koji me je štitio i stigao direktno do srca. Nisi odustajao, birao si uvek pravi put, prave reči, korake i dela. Nisi se čak ni šunjao. Negde si me već imao u šaci, ali na dlanu i pustio me da sama shvatim da sam tu i da sam na sigurnom.

Tvoja spontanost, istrajnost, ambicije, poštovanje, marljivost, realnost, senzualnost i emotivnost su se spojili u dva najlepša oka na svetu, stabilne i jake noge, leđa na kojima mogu da letim, grudi na kojima mogu da dosanjam najlepše snove, ruke koje mogu da nose celu porodicu i glavu koja je uvek prisebna i svesna situacije i trenutka.

Pored tebe ne znam za nemoguće, a ne daješ mi lažnu nadu. Sa tobom se ne plašim da planiram, da dogovaram, da osvajam. Deliti uspehe sa tobom je kao da sam postigla dva u minutu. U tvom zagrljaju grmljavina ne zvuči kao hladni rat, već kao poj ptica, kiša zvuči kao novo rađanje pupoljka, a sunce u podne kao letnji pljusak.

Sa tobom verujem u večnost, ali i ako ne postoji, mi već imamo trenutke da večnost sami napravimo. U tvom zagrljaju, sve nemogućnosti sveta prestaju.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s