Priče

Podariti život

Došao je trenutak koji sam dugo čekala. Moglo je da se desi mnogo pre ovoga, ali sam stalno čekala pravi trenutak. Možda ni ovaj nije najbolji mogući, ali bojim se da će kasno biti kasnije. Iovako uvek verujem da je svaki trenutak pravi za istinu.

Mnogo vam dugujem i za celog života neću moći da vam vratim ono što ste učinili za mene i ono što ste napravili od mene. Ne mogu reći da sam najbolje dete na svetu, ali sam daleko i od onog lošeg. Dali ste mi dom, ljubav i pažnju, učinili ste me sposobnom i zdravom da krojim sama sebi dalji život. Ni vi možda niste najbolji roditelji na svetu, ako bi za to postojala neka skala, ali za mene jeste. Najbolji roditelji koji su mi uvek pružali ono što su imali i mogli, ono što su mislili da je dobro za mene. Vaša negiranja i poneka sumnja u mene da ću uspeti da uradim nesto što sam želela me je gurala napred. U datim trenucima sam mogla da budem ljuta na vas zbog toga, mozda i jesam bila, ali sam tu ljutnju gurala ka tome da uspem. Zahvalna sam vam na životu koji imam, iako je daleko od savršenog i bezbolnog, jer je to ono što me jača i uči da budem bolja osoba, zahvalna sam što vas imam oboje, iako u različitim svetovima, vi ste uvek tu za mene, i još uvek pružate vaš maksimum, u to nikada neću posumnjati.

Volela bih da vas učinim ponosnim roditeljima, sve što radim, radim zbog sebe, ali u svemu tome ima i želja da vas vidim da se smejete, da ste srećni i bezbrižni kada pomislite na mene. Nemam sva bogatstva sveta da vam se odužim onako kako bih najviše volela, ali imam ove reči, najiskrenije i pune ljubavi koje govore da ste uvek u mojim mislima, i da mi uvek suza u oku zaiskri kada znam da sam otišla od vas, i da ste ponosni i bolni u isto vreme zbog toga! Volim vas neizmerno, i baš takve kakve ste! Hvala vam što postojite, volela bih da budete još dugo živi i zdravi da bih mogla s vama da delim sve svoje ostvarene ciljeve, a biće ih mnogo, jer imam vas kraj sebe!!!

Vaša Anči, sa dušom deteta i očima koje boje sve u roze i optimizam!

  1. Septembar 2016., u Americi (Block Island)

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s