Priče

Ludosti, ime ti je ljubav

Pogledaj me! Evo mene opet pred tvojim vratima ludosti, ljubavi i sreće. Usplahirena stojim i čekam tebe da mi otvoriš. Izvini ako dolazim kasno. Ili je pak ovo za tebe isuviše rano?

Hej, zar ne vidiš da sam pokisla od umora, čekanja i čežnje da me učiniš svojom na trenutak? No, da se ne lažemo, taj trenutak bi se ponavljao toliko, da bi se mogao nazvati-večnost. Zanemarimo godine! U ljubavi granica nema, i baš zbog toga sam noćas pred tvojim vratima. Veruj mi, ja put dovde nisam znala. Same su noge koračale, same su i zastale, kada se srce spustilo u pete i zaustavile hod pred tvojim bledunjavim licem.

Lako je tebi da se oglušiš na moje kucanje i dozivanje, jer ti mene ne gledaš krišom, kao što ja upravo činim. Mada, i nisam sigurna da je krišom, jer znam da možeš da osetiš moj pogled kako miluje tvoje lice. I svaki put kada bi ti dodirnuo svoje usne, setila bih se načina na koji mojima nisi odolevao.

Kukavice, otvori! Dopusti mi da se još po koji put topim u tvome zagrljaju. Obasipaj me poljupcima po vratu, ućutkaj me onako kako samo ti umeš, učini da od strasti gorim, i poželi da ne znamo za kraj!

Zamisli da obe čežnje pretvorimo u ludost! Ne bi li to bila najlepša ludost u našim životima? Pogledaj me! Ja još uvek stojim pred tvojim vratima… Vratima ludosti, ljubavi i sreće.

Otvori! Oseti šapat na tvome vratu i otplovimo zajedno u more dodira, strasti, neobuzdanosti i ludosti.

Ludosti, ime ti je ljubav!

 

3.12.2010.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s